Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,2949
EURO
37,9541
IMKB
9.917,000
ALTIN
3.421,860
 
Hava Durumu ANKARA
-1 / 4 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ÖZYEĞİN VATAN'I YALANLADI
ÖZYEĞİN VATAN I YALANLADI
 
Fiba Holding A.Ş Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü M. Özyeğin, hiç kimsenin kendilerine "ATV-Sabah ihalesine girme" şeklinde bir telkinde bulunmasının söz konusu olmadığını belirtti.
 
22.5.2008 - 03:07
Özyeğin, bugün günlük bir gazetede yer alan "O iş adamı Hüsnü Özyeğin" başlıklı haberle ilgili yaptığı yazılı açıklamada, 1987 yılında kurduğu Fiba Grubunun, 13 ülkede, 62 şirkette, 46 ulustan 12 bin çalışanı bulunan, finans ve finans dışı alanlarda faaliyet gösteren bir topluluk olduğunu hatırlattı.

Grubun özellikle Finansbank'ın satışı sonrasında aktif olarak yeni yatırım olanaklarını araştırdığını, şu anda dahi masasının üzerinde onlarca yeni proje ve yatırımcılardan gelen tekliflerin değerlendirilmeyi beklediğini ifade eden Özyeğin, şunları kaydetti: "Sabah-ATV ihalesine girip girmeme konusunda da grubumuzda fikir jimnastiği yapılmıştır. Stratejik ve mali değerlendirmeler sonucunda bu ihaleye girilmemesine karar verilmiştir. İhale şartnamesini dahi almamış olmamız, ihaleye katılım niyetimizin oluşmadığının göstergesidir.

Dolayısıyla tarafımıza hiç kimsenin 'ihaleye girme' şeklinde bir telkinde bulunması söz konusu olmamıştır. Ayrıca haberde Sayın Baykal'ın bizzat benimle konuşarak gelen duyumların teyidini aldığı iddia edilmektedir. Bu da tamamen gerçek dışıdır. Zira ben Sayın Baykal ile en son 6 yıl kadar önce 100 kişinin hazır bulunduğu bir dost yemeğinde el sıkıştım ve o günden bu yana kendisiyle hiç görüşmedik.

Bu arada Türkiye'de en yüksek gelir vergisi ödeyen ikinci iş adamı olarak yılda 1-2 defa Sayın Başbakan ile ülke ekonomisindeki gelişmeleri istişare etmemi kamuoyunun takdirlerine bırakıyorum."


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


KENE, BU KEZ VİP'E GİRDİ, GAZETECİYİ ISIRDI

MESUT YILMAZ'DAN ATV-SABAH'IN SATIŞI İÇİN ŞOK İDDİA

GÖZ RAHATSIZLIĞI MI, STADYUM KORKUSU MU?
»  STAR'A YENİ ŞAFAK'TAN TRANSFER
»  GENELKURMAY, VATAN'I ÇİZDİ
»  VAKİT, ERTUĞRUL ÖZKÖK'Ü FENA YAKALADI
»  AA FOTO MUHABİRİ RIZA ÖZEL'E ULUSLARASI ÖDÜL
»  GÜL: AL HEDİYENİ VER ŞEREF MADALYAMI DİYEBİLECEK Mİ?
»  BAŞBAKANLIK BASIN MERKEZİ'NDEN YÖNETİLEN GAZETE
»  "TC BAŞBAKANLIK SABAH GAZETESİ"
»  TUNCAY ÖZKAN'A ART SÜRPRİZİ
»  EMİN ÇÖLAŞAN'DAN ŞOK İDDİA..!
»  MİLLİYET'İN "ERGENEKON" DİZİSİNE YASAK GELDİ
»  ÇANKAYA KÖŞK'ÜNDEN VAKİT'E SESSİZ AMBARGO
»  STAR GAZETESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ'NÜN İŞİNE SON VERDİ
»  FİKRİ SAĞLAR, İDDİASINDA ISRARLI
»  BAKAN AYDIN'DAN TARTIŞILACAK TRT YANITI
»  KANALTÜRK SATILDI AMA BİZ ÇOK KİŞİYİZ
»  KÜRTLERİ KATLEDEN VAHŞİ ÇETE..!
»  GAZETE SAHİPLERİ GÖZALTINA ALINDI
»  "SANCAĞI BIRAKIRSAM, MEZARIMA TÜKÜRÜN"
»  TİMES: "AKP'NİN KAPATILMASINI ÖNLEMEK HAYATİ ÖNEMDE
»  TUNCAY ÖZKAN YENİ KANALIN ADINI AÇIKLADI
»  YOBAZLARIN ÖLÜYE BİLE SAYGILARI YOK
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.