Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,4470
EURO
43,9419
IMKB
9.307,000
ALTIN
4.115,110
 
Hava Durumu ANKARA
5 / 16 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"SENİN GİBİ MUHALEFET LİDERİNE CAN KURBAN"
 SENİN GİBİ MUHALEFET LİDERİNE CAN KURBAN
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada anketlerdeAk Parti'nin oylarının düşük çıktığını iddia eden Deniz Baykal'a cevap verdi ve "Sosyal demokratlar da artık senden memnun değil. Senin gibi ana muhalefet liderine can kurban." diye konuştu.
 
17.2.2010 - 07:20

İşte Erdoğan'ın konuşmasından başlıklar

"Kamu yatırımlarının tamamlanması süresi 2001'de dokuz buçuk yıldı bu süreyi dört buçuk yıla kadar düşürdük. Türkiye'nin dört yanındaki büyük küçük her projeyi önemsiyoruz.

Zaman zaman elime telefonu alıp valiye, hatta muhtarı arıyorum. Projelerin ne durumda olduğunu soruyorum. Zaman zaman muhalefet GAP'a bir şey yapılmıyor diyor. Siz oralara gittiniz mi? Terörü bitirmek için reçeteniz nedir diye soruyorum?

Bölgesel kalkınma projelerini adres olarak gösteriyorlar onların ne olduğu hakkında malumatları yok. Ankara'dan bakınca Harran ovası, Muş ovası, Konya ovası görülmez. Oralara gideceksiniz. Giderseniz oralarda size 17 bin kilomotreye varan yollar, okullar, hastaneler karşılayacak.

Bu muhalefetin yaptığı kriz çıkarmaktır. Çetelerin avukatlığını üstlenenler Ankara'nın doğusunda nelerin yapıldığını göremezler.

Sayın Baykal anket konusunu gündeme getirdi. Niye bu kadar rahatsız oluyorsun? Çok mu yükseldi oylarınız? Oranımızı sen bize bırak.

Milletimizin teveccühünün arttığını da görüyoruz. Anketler senin partin hakkında ne söylüyor sen çık bunu anlat. Sayın Baykal sen iktidar olmak için değil partinin başında kalmak için çaba sarfediyorsun. Çekilip gitmekten bahsediyorsun. Biz bunu hep söylüyoruz. Ama sen kendin için ne diyorsun? Sosyal demokratlar senin değerlendirmeni yapıyor.

Dünyada bu partilerin liderleri seçimleri kaybederse partinin başında durmaz diyorlar. Almanya'dan, İngiltere'den örnekler veriyorlar. Tony Blair arkadaşına bıraktı aynı zamanda Shroeder bıraktı. Sosyal demokratlar da artık senden memnun değil. Senin gibi ana muhalefet liderine can kurban.

Psikolojide Baykal'ın bu yaklaşımına yansıtma derler. Kişi kendisindeki olumsuz durumları başkasına yansıtır. Ama bunun ileri derecesi taşkınlıktır en tehlikelisi de halüsinasyondur. Kendini darı ambarında görmeye başlamaktır. Umarım Baykal en kısa zamanda Türkiye'nin gerçek gündemine döner. Ben kendi ruh sağlığı için de hayırlı olacağını düşünüyorum.

Kurumlar arası kavgadan bahsediyorlar. Bir bakıyorsunuz kurumların yıpratılmamasından bahsediyor. Baykal hizipçilikte mahir olduğu için her kurum içinde hizip oluştuğu iddiasında. Kurumları bölünmüş gibi göstermek bunların saygınlığını zedelemek değil midir? Bu çabalar beyhudedir. Sizin dönemlerinizde böyle ayrışmalar olmuş olabilir lütfen AK Parti'yi kendinizle karıştırmayın.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


YAZICIOĞLU KAZASI İÇİN GÜL DEVREDE!

AHMET ERTÜRK, GÜL'E BAŞ DANIŞMAN OLDU

"İNŞAAT SEKTÖRÜ NEDEN DEVLETLEŞTİRİLİYOR?"
»  BAYKAL'IN SÖZLERİNE FENA ALINDI..!
»  ERGENEKON SORUŞTURMASI EGE ORDU'YA UZANDI
»  BAYKAL'DAN ÜNİVERSİTE SINAVINI KALDIRMA SÖZÜ
»  ERZİNCAN'DA NELER OLUYOR?
»  TACİZ'DEN BIKIP, PKK'DAN KAÇTILAR!
»  HATİP DİCLE YİNE KONUŞTU, İŞTE ŞOK SÖZLER
»  FLAŞ.. BAŞSAVCININ EVİNE POLİS BASKINI
»  "BÖYLE MUHALEFETE CAN KURBAN"
»  ROMA BÜYÜKELÇİSİ SUÇSUZ BULUNDU
»  "HÜKÜMET, ACİZ VE TAHRİPKAR"
»  PKK'NIN OYUNUNU ANNELER BOZDU
»  GÖZLER BU ZİYARETTE
»  TSK'DA ŞİFRELİ DÖNEM
»  PKK, BAYDEMİR'İ DE YARGILAMIŞ!
»  KAPI YUMRUKLAYAN ELÇİ TANIDIK ÇIKTI
»  "2014'E KADAR GÜL" FORMULÜ
»  "YÜZDE 65'LE CUMHURBAŞKANI'NI SEÇERİZ"
»  AKP'NİN KİTABINDAN HABUR SAVUNMASI
»  CHP'Lİ GÖK,BAKANLAR KURULUNUN YETKİSİNİ SORDU!
»  "DENİZ FENERCİLERİNE HALA İHALE VERİYORLAR"
»  ŞANDIR'DAN "AYAR" ÖNERGESİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.