Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
IMKB
9.777,000
ALTIN
2.918,510
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
FEDERASYON'DAN TERİM'E VİZE ÇIKMADI
FEDERASYON DAN TERİM E VİZE ÇIKMADI
 
Futbol Federasyonu Başkanı Özgener, Milli Takımlar Teknik Direktörü Terim’in, bir başka kulübü çalıştırmasına izin vermeyeceklerini söyledi, ay-yıldızlı ekibin zaman ve özel sorumluluk gerektirdiğine dikkat çekti
 
16.9.2008 - 08:25

Özgener, Ermenistan maçı öncesi başlayan polemiğe dün son noktayı koyarken, “Milli Takım işi zaman ve önemli bir sorumluluk gerektirir. Federasyon olarak biz böyle bir öneriye sıcak bakmıyoruz” diye konuştu.
Federasyon Başkanı, Terim ile yollarını ayıracakları yolunda çıkan haberlerin de gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Hocamızla 2010’a kadar sözleşmemiz var. Rahmetli Hasan Doğan’ın sağlığında sözleşmenin 2012 yılına kadar uzatılması konusunda sözlü anlaşma sağlandı. Taraflar bu sözün arkasında. Terim’in ayrılacağı yolundaki haberleri biz de medyadan öğreniyoruz” dedi.
Bu arada federasyonun, Fatih Terim’in sözleşme koşullarının düzeltilmesiyle ilgili fikir değişikliği içinde olmadığı belirtilirken, bir yönetici, “Şu anda öncelikli konumuz bu değil. Milli Takım’ın bir ay içinde Bosna Hersek ve Estonya ile iki önemli maçı var. Tüm konsantrasyonumuzu bu maçlara verdik. Maddi konuları gündeme getirerek gereksiz tartışmalara girmenin yeri ve zamanı değil” açıklamasını yaptı.
Öte yandan Fatih Terim’in, Belçika Teknik Direktörü Rene Vandereycken ile girdiği diyalog sonrası, “Kamuoyundan, meslektaşlarımdan, ve futbolcularımdan özür diliyorum” şeklindeki açıklaması sonrası federasyon cephesinde oluşan soğukluk dün giderildi.

‘Özür herkese’
Terim-Vandereycken tartışmasının en çok federasyonda sıkıntıya yol açtığına dikkat çeken yöneticilerin, “Terim niçin federasyondan özür dilemedi?” yaklaşımından sonra konunun tatlıya bağlandığı öğrenildi. Terim’in “Meslektaşlarım derken amacım çalışma arkadaşlarım ve federasyondu” diye konuştuğu bildirildi.

Erdoğan’dan destek
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Belçika maçından sonra eleştiri oklarına hedef olan Fatih Terim ve milli oyunculara sahip çıktı. Eleştirilerin hakarete varmamasını isteyen Erdoğan, “Bir beraberliğin ardından esip gürlersek, takımımız olumsuz etkilenir” dedi. Ay-yıldızlı ekibin artık dünya çapında bir takım olduğuna işaret eden Başbakan, “Yenildik ama ezilmedik düşüncesi artık geride kaldı. Bir beraberliğin ardından eser gürlersek teknik kadrodan, yöneticilere, futbolculara kadar hepsini olumsuz etkileriz” diye konuştu. Erdoğan, eksiklerin ilgili mercilere iletilmesi gerektiğini de vurgulayarak, “Bu işler hakaretlere vardırılırsa, biz ülkemizde kendi insanımız içinden yetişmiş teknik kadroları bulamayacağımız gibi futbol topunu koşturacak, onu neticeye ulaştıracak futbolcuyu da bulamayız” ifadelerini kullandı.

Çok özel sergi
Futbol Federasyonu’nun, merhum başkan Hasan Doğan anısına düzenlediği, “Milli Gurur Milli Forma” sergisi açıldı. Dolmabahçe Sanat Galerisi’ndeki serginin açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Erdoğan’ın yanı sıra bakanlar Hayati Yazıcı ve Murat Başesgioğlu, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile Fenerbahçe ve Beşiktaşlı yöneticiler törende hazır bulundu. Sergi Mart 2009’a kadar 30 ili dolaşacak.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"İSLAMOFOBİA, PATOLOJİK BİR RUH HALİDİR"

'NASIL YAPARSIN ŞABAN'

SAVCI, KOŞUBANDINDA KALP KRİZİNDEN ÖLDÜ
»  "SÖZDE SOYKIRIM" KOMİSYONUNA YEŞİL IŞIK
»  BABACAN:"ULUSAL PROĞRAM 2010'A KALABİLİR"
»  ERDOĞAN'DAN İSLAMFOBİA ÇAĞRISI
»  AKP MEDYASINA UYARIMDIR!
»  86 KARILI İMAM KARILARINI BOŞAMAYINCA GÖZ ALTINA ALINDI
»  ABD'NİN KARADENİZ'DE RUSYA'YA GÖZDAĞI TATBİKATI
»  PKK AKP'Lİ YÖNETİCİYİ KAÇIRDI
»  "AKP İLE İLİŞKİSİ YOK" DEDİ, ADAY OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
»  FBI'DAN ÜNLÜ HACKER'A "ÜÇÜNCÜ DÜNYA ÜLKELERİNİ SOY"
»  BATAN GEMİNİN MALLARI BUNLAR
»  ERDOĞAN, ÜNİVERSİTE'DE PROTESTO EDİLDİ
»  CHP SPK KONUSUNDA ISRARLI
»  YA ŞEREFİNLE YAŞA YADA ŞEREFLİCE ÖL
»  İHALELER BEYAZ HOLDİNG'E
»  ABD'NİN KARADENİZ'DEN ÇIKMAYA NİYETİ YOK
»  
»  MSB'DEN YARSAV BAŞKANI HAKKINDA ÇÜRÜK İNCELEMESİ
»  ORUÇ TUTAN DA ÖRTÜNEN DE AZALIYORMUŞ!
»  TMO'DA ŞOK İSTİFA
»  "ZAHİT AKMAN'A 639 BİN EORU TESLİM EDİLDİ"
»  YATTARA İLE İLGİLİ ŞOK İDDİA
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.