Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,0803
EURO
38,0645
IMKB
9.976,000
ALTIN
2.837,010
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
HEM SUÇLU,HEM GÜÇLÜ DİYE BUNA DERLER
HEM SUÇLU,HEM GÜÇLÜ DİYE BUNA DERLER
 
Fenerbahçe, O.Lyon mağlubiyetiyle tur şansını büyük ölçüde kaybetti. Beşiktaş maçında futbolcularını eleştiren Daum, Lyon maçı sonrası 180 derecelik dönüş yaptı. Maçı seyirci gibi seyretti, faturayı medyaya kesti.
 
4.11.2004 - 07:02

     Avrupa Şampiyonlar Ligi D Grubu karşılaşmasında deplasmanda Olympique Lyon'a uzatmalarda yediği iki golle 4-2 mağlup olan Fenerbahçe, tur şansını büyük ölçüde kaybetti.
     
     Teknik Direktör Christoph Daum, maç sonrası yaptığı açıklamada, Lyon maçında çok iyi oynadıklarını ve sonucun bu olmaması gerektiğini belirterek, "Bugün almış olduğumuz sonuçtan tabii ki memnun değilim. Sonuç bu olmamalıydı" dedi. Lyon karşısında mücadele performansı açısından çok iyi olduklarını ifade eden Daum, "Bu konuda bir şey söyleyemem. 3-2'ye kadar inanılmaz bir mücadele verdik. Bundan dolayı takımımı kutluyorum. Servet'in oyundan atılmasından sonra bile rakibimize tamamen kontrolü vermedik. Rakibi kontrol ettik. Ama frikik pozisyonunda ofsayt taktiği yapmak istemiştik.
     Belki bir oyuncumuz ya da birkaçı çıkamayınca pozisyon gol oldu. Tabii bundan sonra 3-3'ü yakalamak için ofansa yöneldik ve sonuç 4-2 oldu" diye konuştu.
     
     Defansla ilgili bir şikayeti olmadığını ifade eden Alman teknik adam, "İlk oyuncu değişikliğimize kadar tüm oyuncularımızın performansından memnunduk. Gönül isterdi ki maçı 11 kişi bitirebilelim. Ama eksik kalmak, zeminin ağır olması ve yorgunluk oyuncu değişikliği için bizi uyardı ve değişiklikler yaptık. Defansımızla ilgili bir şikayetim yok. Ama Lyon 2 stoperleri hariç 8 kişi ile çok varyasyonlu ve çok etkili şekilde rakip kaleye gidebiliyor. Bizim yapmamız gereken atak yaptıklarında alan daraltıp, atağa çıkan oyuncuları da kontrol altında tutmaktı. Lyon iyi bir takım ve onların ofansif gücü bugün bizde yoktu. Yine de takımıma bu konuda eleştiri getiremem" dedi.
     
     Alex ile ilgili de değerlendirmede bulunan Daum, "Bir oyuncu hakkında konuşmak yapmak farklı yorumlara neden olabiliyor. Bugün bütün olarak mücadele olarak baktığımzda her oyuncumdan memnunum. Bu mücadeleyi Beşiktaş maçında verseydik oradan bir beraberklik elde edbilirdik. Ama galibiyet almak tabii ki şansımıza bağlıydı. Alex hakkında yorumum ise, bana göre çok iyi bir oyuncu ve ben onun performansından da son derece memnunum" ifadelerini kullandı.
     
     Basında çıkan 'görevi bırakacağı' yönündeki haberlere tepki gösteren Daum, "Bir takım iddiaların ortaya atılmaması için bir gerçeklik payının olması gerekir. Benim bırakacağım ve futbolcularım hakkındaki bazı iddialar artık terbiye sınırını aşıyor.. Biraz daha insani değerler göz önüne alınarak eleştiriler yapılsın. Taktiksel olarak eleştirlere açığım ama insani yönlerde yapılan eleştiri ve yorumlarda dikkatli olunmalı" dedi.
     Türkiye Ligi'nde de şampiyonluk için çok çalışmaları gerektiğini belirten Daum, "Bazıları Türkiye'deki şampiyonluğun kolay elde edileceğini söylüyorlar ama ben buna katılmıyorum. Şampiyonlar Ligi'nde edindiğimiz bu tecrübenin ligde ve diğer Avrupa maçlarımızda bize yardımcı olacağını düşünüyorum.. Bu futbolcularımla çok büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum" diye konuştu. 
     


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 1   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 
Suriye vatandasi
10 Aralık 2011 Cumartesi 23:11
Esad senelerden beri suriyeyi kendi annesi ve babasindan dogurdugu bir toprak ve orada yasayanlari bir ot olarak gordu nerden eserse o tarafa yatanlar simdi nihayet uyandi gun veriyorum bu yonetimi bu sekilde idare etmeye calisanlarin 3 ay sonra mezarlarinda elfatiha okuyan degil baska birseyler okuyacaklari goruruz HALK istemiyorsa ne hala direniyorsun ???
Katılıyorum  Katılmıyorum  
%50 %50
  Bu kategorideki diğer haberler


DAUM BÖYLE İSTEDİ ...LYON 4 FENERBAHÇE 2

AFERİN !!! EMRE NOBRE'DEN ÖZÜR DİLEDİ

BEŞİKTAŞ DERBİ MAĞDURU ÇOCUĞU UNUTMADI....
»  TACİZ'E 2 MAÇ CEZA
»  ALEMCİ YATTARA EVDEN KOVULDU
»  ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE GECENİN SONUÇLARI
»  LE GUEN: "İKİ TAKIM İÇİN DE KİLİT MAÇ"
»  DAUM: "AMACIMIZ KAZANMAK"
»  ERMAN TOROĞLU BU KEZ DE "HAKEMLERİN MAL VARLIĞINA BAKILSIN" DEDİ
»  SAHADA CİNSEL TACİZ
»  FENER LİDER AMA MUTSUZ !
»  ALMANYA'DA İLHAN MANSIZ CLAUDİA ROTH BULUŞMASI
»  AZİZ YILDIRIM'DAN YAYLIM ATEŞİ
»  RÜŞTÜ: 5 YIL DAHA FENERBAHÇEDEYİM, EMEKLİ OLMAYA NİYETİM YOK
»  AZİZ YILDIRIM'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
»  MUSTAFA ÇULÇU, MISIR LİGİ'NDE MAÇ YÖNETECEK
»  FENER, AVERAJLA LİDER
»  ANTEP YÖNETİMİ İSTİFAYI KABUL ETMEDİ
»  CAVCAV'IN ARABASINA SALDIRI
»  FİORENTİNA TARAFTARI FATİH TERİM'İ İSTİYOR
»  TOROĞLU DAUM'A ,"SEN TEKNİK DİREKTÖRSEN BEN DE BUSH'UM" DEDİ
»  MEHMET OKUR'A ABD'DE BÜYÜK ONUR
»  TRABZON'A DİYARBAKIR MORALİ 4-1
»  NEFESLER TUTULDU, BEŞİKTEŞ VE FENER MAÇ 'I BEKLİYOR
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.