Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,2714
EURO
37,4636
IMKB
8.964,000
ALTIN
2.896,500
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
KRAL VE KRALİÇE BÖYLE BULUŞTU
KRAL VE KRALİÇE BÖYLE BULUŞTU
 
Kraliçe Elizabeth, kendisi için düzenlenen doğum günü partisine katıldı. Erdoğan ve Baykal'ın yanı sıra Türk futbolunun kralı Hakan Şükür de hazır bulunduğu davet çok renkliydi!
 
16.5.2008 - 18:03

İngiltere'nin Ankara Büyükelçiliği'nde doğum günü için verilecek resepsiyona birçok önemli isim katıldı. Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra, bugüne kadar davetlere katılmayan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal'ın da katıldığı görüldü.

Başbakan Erdoğan ve Baykal'ın yanı sıra Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, bazı bakanlar, DTP Grup Başkanı Ahmet Türk, DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, ÖDP Genel Başkanı Ufuk Uras, Galatasaray'ın kaptanı Hakan Şükür gibi isim katıldı.

Programa gelişinde Elizabeth için Gayda müziği çalındı. Kraliçe resepsiyonu gelen konuklarla tek tek ilgilendi. Kraliçe’nin Deniz Baykal ile uzun süre sohbet ettiği görüldü. Başbakan Erdoğan ve eşi de davetlilerle tek tek tokalaşarak ayaküstü sohbet etti. Kraliçe Elizabeth, Elçilik bahçesinde bir fidan dikerek suladı.

ERDOĞAN'DAN HAKAN'A MİLLİ TAKIM ESPRİSİ

Resepsiyon ilginç diyaloglara da sahne oldu. Özellikle Başbakan Erdoğan ile Hakan Şükür'ün karşılaşma anı. Hakan Şükür'ün milli takıma çağrılmaması nedeniyle süren tartışmalar Başbakan Erdoğan'ın espri konusu oldu. Erdoğan, Hakan Şükür'e "Hakan milli takıma çağrılmadın sen de buraya mı geldin?" diyerek espri yaptı.

Kraliçe, Hakan ile bir süre sohbet etti ve sahada antreman yapan çocukları seyretti. Öte yandan Başbakan Erdoğan, kendisine atılan topu şut çekerek çocuklara geri gönderdi. Tekrar geri atılan top Emine Erdoğan'a geldi. Emine Erdoğan'ın "Top bana geldi" diyerek atış yapmak istemesine rağmen Başbakan Erdoğan atışı yaptı.

Kraliçenin doğum günü partisinin teması 16-20 yaşındaki gençlerin topluma kazandırılması olduğu için Kraliçe Elizabeth çocuklara top verirken, Başbakan Erdoğan da kupa verdi.

HAKAN ŞÜKÜR: KRALİÇE ÇOK DİNÇ VE BAKIMLI BİR BAYAN

Kraliçe II. Elizabeth'in doğum günü partisinde çocuklarla maç yapan futbolcu Hakan Şükür, Kraliçe'nin ilerlemiş yaşına rağmen çok dinç ve bakımlı bir kadın olduğunu söyledi.

KraliçeII. Elizabeth'in İngiltere'nin Ankara Büyükelçiliği'nde verdiği doğum günü partisinin çıkışında gazetecilerin sorularına cevap veren Hakan Şükür, Türkiye'nin 37 yıl sonra gelen Kraliçe'yi ağırladığını ve içeride çok keyifli bir parti yaşandığını söyledi. Kraliçe ile tanışmaktan çok büyük keyif aldığını dile getiren Hakan Şükür, "Bunun benim için anlamı çok büyük. Ama tanışma vesilemizin anlamı daha da büyük. Sosyal sorumluk projesi çerçevesinde sokak çocuklarına birlikte bir program dahilinde geldim. Takım elbiseyle birlikte o çocuklarla maç yaptık. Terledim biraz. Kreliçe bu projenin gerekçelerini sordu, benden anlatmamı istedi. Ben de buradaki genç kardeşlerimizin daha önce sokaklarda oyalandığını, böyle bir proje kapsamında, birçok kötü alışkanlıktan uzak, sporun içinde birliktelik ve takım ruhunu sağlayacak şekilde hareket ettiklerini anlattım. Çok hoşuna gitti" diye konuştu.

Şükür, Kraliçe için, "Çok da sempatik bir insan. Yaşıyla ilgili farklı şeyler söylenebilir ama çok dinç görünüyor. Ona biraz şaşırdım. Çok dinç, çok bakımlı bir bayan" dedi. Şükür, Kraliçenin partide en fazla kendisiyle konuştuğunu kaydetti.

SEZER: "KRALİÇEYLE TANIŞMA FIRSATIM OLMADI"

Partiye katılan liderlerden DSP Genel Başkanı Zeki Sezer ise, Kraliçe ile tanışma fırsatı bulamadığını, doğum günü partisinde Kraliçe II. Elizabeth'in bahçeye bir ağaç diktiğini, görebildikleri tek etkinliğin bu olduğunu söyledi.Çankaya Köşkü'ndeki resepsiyona katılmayan bazı siyasilerin bu partiye katılmasının sorulması üzerine Sezer, "Onların bileceği iş. Ben her ikisine de katıldım" dedi.

ORAN: "O BENDEN BEN ONDAN BİRŞEY ANLAMAM"

Davete katılan Prof. Dr. Baskın Oran, Kraliçe'nin bir ara davetliler arasında yürüdüğünü, bunun dışında birşey yaşanmadığını söyledi. Kraliçe ile tanışmadığını ifade eden Oran, "Konuşsak ne olur ki. Ben ondan birşey anlamam, o benden birşey anlamaz

KRALİÇE TÜRKİYE'DEN AYRILDI

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth ve eşi Edinburgh Dükü Prens Philip, 3 gün süren resmi ziyaretini tamamlayarak Türkiye'den

ayrıldı. Kraliçe Elizabeth ve beraberindekileri, Esenboğa Havaalanında, Devlet Bakanı Mehmet Aydın ve eşi Nihal Aydın, Ankara Valisi Kemal Önal, Ankara Garnizon Komutanı Korgeneral Aslan Güner, İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Nick Baird, Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Yiğit Alpogan ve eşiyle diğer yetkililer uğurladı. Kraliçe Elizabeth'in gidişi sırasında Esenboğa Havaalanında çok sıkı güvenlik önlemlerinin alındığı dikkati çekti.(haber7)
İŞTE DOĞUM GÜNÜ DAVETİNDEN İLGİNÇ KARELER.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


DİZİ, ALEVİLERLE MHP'LERİ KARŞI KARŞIYA GETİRDİ

HAKAN ŞÜKÜR, ERDOĞAN'IN DİLİNE DÜŞTÜ

ADNAN OKTAR, 3 YIL HAPİS KARARINA SAYGI DUYDU
»  DİVA'NIN KÜLLERİ BOĞAZ'A SERPİLDİ
»  KRALEÇİ-ERDOĞAN BULUŞMASI
»  ASKERLİK YASASINA TÜMER AYARI
»  DTP, ÇİFTÇİLERİ SOKAĞA DÖKECEK
»  ATATÜRKÇÜLÜK TARİFİ YAPAN BAKANI BÖYLE DİNLEDİLER!
»  "06 HK BEN DEĞİLİM"
»  BAYKAL, POLİS'İN TAKİP AÇIKLAMASINI İNANDIRICI BULMADI
»  TANSU ÇİLLER, AKP'YE CALIŞIYOR
»  
»  PKK'YA KARŞI KÜRT HAMASI MI?
»  YSK BAŞKANINA GÖRE, 'ERDOĞAN SEÇİLİR, GÜL KALIR'
»  GÜL'ÜN TÜRBANI, ASKERLERİ KIZDIRDI
»  ÇİÇEK :"CEBİMİZE ŞEYTAN KOYMAK İSTEYENLER VAR"
»  FAŞİZMDE SIRA SANA NASIL GELİR?
»  TÜRK GENÇLİĞİ BURADA GENÇ ZİBİDİLER NEREDE?
»  EMNİYET'TEKİ TERFİLERİN LİSTESİ
»  386 İKİNCİ SINIF EMNİYET MÜDÜRÜN'DEN 157'Sİ 1'Cİ SINIF OLDU
»  KAN DAVASININ BEDELİ OLARAK 14'LÜK KIZI İSTEDİLER
»  İSTİHDAM PAKETİ YASALAŞTI
»  ANAYASA MAHKEMESİNE KARŞI YÜRÜTÜLEN BASKI
»  ERDOĞAN, AHMET TÜRK'ÜN KONUŞMASINI BEĞENDİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.