Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,1333
EURO
38,0865
IMKB
10.081,000
ALTIN
2.884,260
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
PKK'DA YOLSUZLUK İNFAZI
PKK DA YOLSUZLUK İNFAZI
 
Terör örgütünün parasıyla kaçmaya çalışan 3 kişi çatıştı! Biri öldü, sağ kalan kız kardeş ve ağabey infaz edildi!
 
8.10.2008 - 11:14
Türk Silahlı Kuvvetlerinin düzenlediği operasyonlarda büyük kayıplar veren terör örgütü, bir taraftan yolsuzluk, zimmete para geçirme, cinsel taciz, örgütün paralarıyla kaçma gibi olaylarla çalkalanıyor. Terör örgütünün parasıyla kaçmaya çalışan 3 kişi, aralarında çatıştı. Bir kişinin öldüğü çatışmanın ardından, sağ kalan kız kardeş ve ağabey ise örgüt tarafından infaz edildi.
Terör örgütünün İran'daki uyuşturucu kuryeliğini yaptığı bildirilen ''Dilan'' kod adlı Sevim A, ağabeyi Refik A. ve ''Serdar'' kod adlı Ferhat E. adlı teröristler, İran'da yaşayan Kürtlerden toplanan haraç ve uyuşturucudan sağlanan yaklaşık 350 bin avro parayı zimmetlerine geçirerek örgütten kaçtı.

Önce İran'ın Şehidan bölgesinde gizlenen kaçak teröristler, daha sonra Yüksekova'nın Tülören Köyüne geldi. Ancak teröristlerden ''Serdar'' kod adlı Ferhat E, paralarla birlikte tek başına Avrupa'ya kaçmak istemesi üzerine kaçaklar kendi aralarında çatışmaya girdi. Çatışmada ''Dilan'' kod adlı Sevim A. ve ağabeyi Refik A, ''Serdar'' kod adlı Ferhat E'yi tabancayla öldürdü.

''Dilan'' kod adlı Sevim A'nın da yaralanması üzerine Avrupa'ya kaçma planlarını bir süre ertelemek zorunda kalan kardeşlerin, önce Yüksekova'nın Esendere kırsalında, daha sonra akrabalarının yaşadığı Ağa Tepe Köyü'nde gizlendikleri ortaya çıktı.

''Serdar'' kod adlı Ferhat E'nin yakınlarının ihbarı üzerine, ağabey ve kız kardeşin terör örgütü tarafından yakalandıkları belirlendi. Köylülerin iki kardeşi vermek istemedikleri, bunun üzerine terör örgütü sorumlusunun, ''Ağabey ve kız kardeşin kesinlikle öldürülmeyecekleri, sadece sorgulanarak öz eleştiri verecekleri'' yönünde söz vermesi üzerine, kaçakların teslim edildiği kaydedildi.

Terör örgütü mensuplarının, ağabey ve kız kardeşi sorguladıktan sonra İran'ın Şehidan bölgesinde infaz ettikleri öne sürüldü.

-ÖRGÜTTEN KAÇIŞLAR-

PKK'nın Ermenistan'daki kasası olarak bilinen Murat Y. ve Mizgin kod adlı sevgilisi, örgütün yüklü miktardaki parasıyla kaçarken Ermenistan-İran sınırında yakalanmış, ''evlenebilmek için örgütün parasını kullandıkları'' yönündeki öz eleştirileri dikkate alınmayan iki sevgilinin, başları kesilerek öldürüldükleri ortaya çıkmıştı.

Yine, terör örgütünün Güney Kıbrıs sorumlusu ''Diyar'' kod adlı İlhami Ü, terör örgütünün uzantısı dernek kasasında gizlenen 100 bin avro ile Güney Kıbrıslı bir hayat kadınıyla Yunanistan'a kaçmıştı.

Almanya'da finansman temininde oldukça etkin bir dernekte yaşanan ''yolsuzluk'' iddiaları terör örgütünü karıştırmıştı. Terör örgütü uzantısı derneğin başkanlığına getirilen ''Kerim'' kod adlı Ahmet Ç'nin, dernek hesaplarında inceleme yaptırması sonucunda, derneğin eski başkanı Mehmet D. ve ilişkide olduğu Ayten K. tarafından şahsi harcamalarda kullanıldığı, dernek harcamalarının fazla gösterilerek, derneğe ait faturalar üzerinde oynamalarla örgütün yüz binlerce avro parasının zimmete geçirildiği ortaya çıkmıştı.

Olayın failleri Mehmet D. ve Ayten K. sorgulanmak üzere Kandil'e götürüldükleri öne sürülmüştü. Almanya'da yaşanan yolsuzluk, terör örgütünün büyük umut bağladığı 6 Eylül 2008'de Gelsenkirchen kentinde ''kültür festivali'' adı altında düzenlediği etkinliğe katılımı oldukça düşürmüştü.(habertürk)


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


SINIRA GECE BOYUNCA SEVKİYAT

GÜNEYDOĞU SENDROMUNA NEŞTER

DOLAR YÜKSEK ATEŞLİ
»  6 SAATLİK SİVİL ÇÖZÜM ZİRVESİ
»  KAMER GENÇ, APANDİSİT AMELİYATI OLDU
»  "AKTÜTÜN'E BEN Mİ GİTSEYDİM"
»  HIZLI TREN TEST SÜRÜŞÜNDE BÜYÜK FACİA ATLATILDI
»  BAHÇELİ'DEN ÇOK TARTIŞILACAK İDDİA
»  EMEKLİ BORDO BERELİ ALBAY'IN İSYANI
»  
»  TÜRKİYE'DE KAÇAKÇILIK SERBEST Mİ ? İŞTE YANITI..
»  ORTAM DİNLEMESİNDE YASAL OLMAYAN BİR YAPIVAR
»  18 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ PATLAMANIN SANIKLARI SERBEST
»  ERKEĞE DE DOĞUM İZNİ !
»  TERÖR NİÇİN DURMUYOR? İŞTE NEDENİ..
»  FIRAT, HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
»  YARALI KOMUTANINI SİPERE ÇEKERKEN ŞEHİT OLDU
»  TOPLANTIDAN KARARLILIK MESAJI ÇIKTI DAHA NE İSTİYORSUNUZ
»  GÜL'E, "YUH" ÇEKEN TEK VATANDAŞ MI?
»  DEVLET HELİKOPTERİ İLE DÜĞÜNE GİDEN BAKAN AZLEDİLDİ
»  BAYKAL : "DENİZ FENERİNE VAR, MEHMETÇİK VAKFINA YOK"
»  ABD'DEN TÜRKİYE'YE İNANILMAZ ÇİFTE STANDART
»  SARIZEYBEK'TEN BOMBALAR
»  BAŞBUĞ'DAN LİDERLERE İADE İ ZİYARET
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.