Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,2570
EURO
37,6494
IMKB
9.087,000
ALTIN
2.915,330
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
CAN DÜNDAR'IN BABASI DA MİT'ÇİYMİŞ
CAN DÜNDAR IN BABASI DA MİT ÇİYMİŞ
 
MİT'in önemli isimlerinden Nuri Gündeş, Can Dündar'la ilgili bir bilinmeyeni açıkladı. Dündar'ın babası MİT görevlisiymiş ve bugünkü konumunu ona borçluymuş.
 
11.2.2008 - 10:06

Eski Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) İstanbul Bölge Başkanı Nuri Gündeş, gazeteci Can Dündar'ın babasının MİT personeli olduğunu iddia etti. Gündeş, 'Private Security' adlı özel güvenlik dergisinde Dündar'ın babası A.R. Dündar'ı anlatan bir yazı kaleme aldı. Dündar'ın babasının kendi personel başkanlığı zamanında MİT'e alındığını öne süren Gündeş, "Ana karargâhta idarî bir görevi vardı. Çalışkan ve temiz bir kişiliğe sahipti. Kendisini severim." dedi. Dündar'ın bugünkü mevkisini babasına borçlu olduğunu savunan Gündeş, şöyle devam etti: "Çünkü dar gelirine rağmen babası A.R. Dündar, oğluna iyi eğitim vermek için çırpınmış, Can Dündar'ı bugünkü mevkiine taşımıştı."

Tüm Özel Güvenlik Dernekleri Federasyonu Başkanı Nuri Gündeş, 'Private Security' dergisinin şubat sayısında 'Milli İstihbarat Teşkilatı'nın geleneğine ters düşen bir gazete haberi' başlığı ile ilginç açıklamalarda bulundu.

Can Dündar'ın geçtiğimiz günlerde yayınladığı eski Başbakan Bülent Ecevit'in arşiviyle ilgili yazı dizisinde MİT'le ilgili dokümanlara yer verdiğini hatırlatan Gündeş, şunları söyledi: "Bu dokümana göre güya MİT'te sağcılar hakimmiş. Haberin dayanağı çok eski de olsa içeriği bakımından önem taşımaktadır. Ecevit'in arşivinde birçok doküman olmasına rağmen MİT ile ilgili bir rapora yer vermesi Can Dündar için doğaldı. Babası benim personel başkanlığım zamanında işe alınmış bir teşkilat görevlisiydi."

Yazısında Ecevit'in 'MİT kompleksi' olduğunu ileri süren Gündeş, Ecevit'in MİT hakkındaki kuşkularının kafasına ve ruhuna taht kurduğunu iddia etti. Gündeş, Ecevit'teki MİT kompleksinin, bölücü terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan'ın teşkilat tarafından yakalanıp Türkiye'ye getirilmesinden sonra bittiğini kaydetti.

Gündeş, şunları söyledi: "Rahmetli Ecevit'teki MİT kompleksinin rastlantılara bağlı oluşu kronolojik olarak şöyle gelişmiştir. MİT'in saygın büyüklerinden A. Argun'un teşkilatça verilen telefonu ev nakli dolayısıyla telefon idaresine iade edilmiştir. Bir süre sonra tesadüfen bu numara Ecevit'e tahsis edilmiştir. Birgün Sayın Ecevit'in bu yeni telefonu çalmış, değişik bir ses Abdullah Bey'le görüşmek istediğini ısrarla yinelemiştir. Sayın Ecevit durumdan tedirgindir. İnceleme yaptırır, bu telefonun kendisinden önce MİT büyüklerinden birine ait olduğunu öğrenir. Hemen bir basın toplantısı yapar. 'Bu MİT denilen kuruluş benden ne istemektedir? Bari kafamı yarsalar da içindekileri öğrenseler.' diye serzenişte bulunur."



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


PKK'DA MİT AJANI VAR MI?

17.MADDE BELİRSİZLİĞİ

ERGENEKON DAVASINDA DA ABİ KUŞKUSU
»  DÜNYA'DA TÜRKİYE ŞAŞKINLIĞI
»  ENERJİ BAKANLIĞI'NDA KÖSTEBEK ŞOKU
»  KARTVİZİTLİ TERÖRİST!
»  CEZAEVLERİ, 'SUÇLU OKULU'
»  DTP'Lİ YILDIZ'DAN ŞEHİT AİLELERİNİ KIZDIRACAK SÖZLER
»  SERVET'E NEWCASTLE KANCASI
»  İŞTE PKK'NIN PARA KAYNAKLARI
»  AKP'Lİ EŞLER NASIL ÖRTÜNDÜ?
»  "MUSTAFA KEMAL,BENİM İÇİN PEYGAMBERDİR"
»  ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNE ŞANTAJ
»  İNANILMAZ AMA GERÇEK "NUR" SAÇAN MEZAR
»  IRAK'TA İNTİHAR SALDIRISI, 23 ÖLÜ 25 YARALI
»  RÜŞVET'İN YASALLAŞTIRILMASI BUNA DENİR!
»  "CHP, HALKI GALEYANA GETİRMEK İSTİYOR"
»  ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇISINA SORUŞTURMA
»  TÜRBAN'DA UZLAŞAN AKP VEMHP BU KEZ KAPIŞACAK
»  DTP'Lİ TUĞLUK YİNE HADDİNİ AŞTI
»  ÖSYM'DEN SIRA DIŞI SINAV ÖNERİLERİ
»  DÜNYA, TÜRBAN'I KONUŞUYOR
»  ERDOĞAN, ERMENİ BAKAN'I AZARLADI
»  RESMİ DAVETTE KARA ÇARŞAF
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.