Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
35,9677
EURO
37,1790
IMKB
9.952,000
ALTIN
3.308,250
 
Hava Durumu ANKARA
-8 / 4 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
YAĞIŞLAR TÜM YURDU SARACAK
YAĞIŞLAR TÜM YURDU SARACAK
 
Genellikle yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Eskişehir ve Kütahya'nın yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların, akşam saatlerinden itibaren Samsun, Amasya, Tokat, Çorum, Kırıkkale, Yozgat ile gece saatlerinde Tokat, Ordu, Giresin ve Trabzon çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.
 
14.3.2010 - 23:55

Yurdun büyük bölümü yağışlı geçecek. 
Sıcaklık, güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun güney ve doğusu, Marmara ve Batı Karadeniz'de 2 ila 4 derece azalacak, güney bölgeler ile Doğu Karadeniz'de 3 ila 5 derece artacak.

Rüzgar, kuzey, iç ve batı kesimlerde kuzey ve kuzeybatı (Karayel), doğu bölgelerde güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden orta kuvvette, sabah saatlerinde Doğu Anadolu'da öğle saatlerinde ise Doğu Anadolu ile İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda kuvvetli olarak (30-40 km/s) esecek.

Uyarılar!

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların akşam saatlerinden itibaren Samsun, Amasya, Tokat, Çorum, Kırıkkale, Yozgat, gece saatlerinde Tokat, Ordu, Giresin ve Trabzon çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Sel, Su Baskını, Taşkın ve Heyelan) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmekiyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Doğu Anadolu ile İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda kuvvetli olarak (30-40 km/s) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (doğalgaz ve soba kaynaklı zehirlenmeler vb.) tedbirli ve dikkatli olunması isteniyor.

TOZ TAŞINIMI UYARISI: Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun güneyi ile Güneydoğu Anadolu bölgesinde toz taşınımı beklendiğinden, oluşabilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde düşme, çamur şeklinde yağış vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekiyor.

KAR ERİMELERİ VE ÇIĞ UYARISI: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunun yüksek ve eğimli yerlerinde kar erimeleri ve çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekiyor.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


14 MART TIP BAYRAMINA PROTESTOLU KUTLAMA

KALBİ DÖRT KEZ DURDU AMA YENİLMEDİ

TEKEL İŞÇİLERİ AKP TOPLANTISINI BASTI
»  ONA GÖRE TABUT BULAMADILAR
»  DİNDAR BİR KADININ AŞK DÜNYASINI ANLATTI
»  "KENDİNİ HUKUKUN ÜSTÜNDE SAYAN HIRSIZLAR"
»  300 BİN TL'Yİ ALAN GECEKONDUYU BOŞALTTI
»  KIZLARIN ERKEK KAVGASI HASTANELİK ETTİ
»  OKUMUŞ, KARİYERLİ KADINLAR DAHA ÇOK DAYAK YİYOR!
»  YÜZME YARIŞINDA İNSANLIK DERSİ
»  FAZLADAN CEZAEVİ'İNDE YATMANIN BEDELİ 2 BİN TL!
»  İMAM İNTİKAM İÇİN KIZINI İCRAYA VERDİ
»  "AKP YANDAŞ SENDİKA YARATMAK İSTİYOR"
»  TÜRKİYE "İNTERNET DÜŞMANI" ÜLKELER LİSTESİNDE
»  DENİZLİ'DE ALKOL YASAĞI!
»  KÜRT-İŞ SENDİKASI
»  70 YAŞ VE ÜSTÜNE ÖLÜM HAKKI
»  GAZİANTEP'TE 'ÖLDÜRÜCÜ PUL BİBER' OPERASYONU
»  ÖLÜMÜNÜZE NEDEN OLABİLİR!
»   "KABAHAT KERPİÇDE DEĞİL, YANLIŞ KULLANIMDA!"
»  KEÇİ İKİ ÇOBANI VURDU
»  ADANA'DA KASET KRİZİ HIZ KESMEDİ
»  "25 YIL SONRA İLK KEZ ÇUBUK BARAJI TAŞTI"
»  TRAFİK POLİSİNE ÖFKE KONTROLÜ DERSİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.