Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
IMKB
9.900,000
ALTIN
2.875,160
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
CUMHURBAŞKANI GÜL'DEN 29 EKİM RESEPSİYONU
CUMHURBAŞKANI GÜL DEN 29 EKİM RESEPSİYONU
 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Çankaya Köşkü’nde verdiği ilk resepsiyona devlet erkanı, kuvvet komutanları, siyasiler bürokratlar ve Türkiye’de görev yapan büyükelçiler eşsiz katıldı
 
29.10.2008 - 17:03

CHP’liler Cumhurbaşkanı Gül’ü protestolarını kutlamalara katılmayarak sürdürürken, eski büyükelçi ve CHP İstanbul Milletvekili Şükrü Elekdağ Çankaya Köşkün’deki resepsiyonuna katılan sürpriz CHP’li oldu. SP’nin eski ve yeni Genel Başkanları Recai Kutan ile Numan Kurtulmuş birlikte geldikleri resepsiyoda Cumhurbaşkanı Gül’ün yoğun ilgisiyle karşılaştılar. Gül, SP’nin yeni Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’a "hayırlı olsun" dileklerinde bulundu.
Çankaya Köşkü’ndeki ilk resepsiyona, TBMM Başkanı Köksal Toptan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, Danıştay Başkanı Mustafa Birden, Bakanlar Kurulu üyeleri, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Metin Ataç, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ÖDP Genel Başkanı Ufuk Uras, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, AKP,MHP ve DTP’li milletvekilleri, SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, ANAP Genel Başkanı Salih Uzun, Sayıştay Başkanı Mehmet Damar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Salih Melek, çok sayıda bürokrat ve Türkiye’de görev yapan ABD, Almanya İngiltere ve İran’ında aralarında bulunduğu büyükelçiler katıldı.

CHP’Lİ ELEKDAĞ RESEPSİYONDA

Gül’ün Çankaya Köşkü’nde verdiği resepsiyona AKP’lilerin neredeyse tam kadro katılmaları dikkat çekerken, resepsiyonun sürpriz ismi ise CHP’li Şükrü Elekdağ oldu.
Başta CHP Lideri Deniz Baykal olmak üzere CHP’liler Cumhurbaşkanı Gül’ü protesto etmek amacıyla kutlamalara katılmazken, Çankaya Köşkü’ndeki resepsiyona eski Büyükelçi CHP İstanbul Milletvekili Şükrü Elekdağ’ın gelmesi dikkat çekti.
Mart 2009’da yapılacak yerel seçimlerde, CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak adı geçen Murat Karayalçın’da resepsiyona katılanlar arasındaydı.

GÜL’DEN ESKİ DAVA ARKADAŞINA KUTLAMA

Geçen Pazar günü yapılan SP’nin 3. Büyük Kongresi’nde Genel Başkan seçilen Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü’ne eski Genel Başkan Recai Kutan ile birlikte geldi. Gül, Numan Kurtulmuş’a "hayırlı olsun" dileklerini iletirken, Recai Kutan’ın ise halini sordu.
Numan Kurtulmuş’u çok sayıda AKP’li milletvekili de tebrik ederken, en fazla ilgiyi ise eski Meclis Başkanı ve AKP Manisa Milletvekili Bülent Arınç gösterdi. Arınç, Kurtulmuş’u öperek kutladı.

GİLANİ HEYETİNİ TANITTI

Cumhuriyet’in 85. yılı kutlamalarına katılmak üzere gelen Pakistan Başbakanı Gilani, beraberinde gelen heyetteki isimleri Gül’e tek tek tanıttı.
Erdoğan ve çok sayıda AKP’li milletvekilleri Ankara’da bazı kavşak açılışlarında bulunmak üzere resepsiyondan erken ayrıldı.
Erdoğan’da girişte Gül’e resepsiyondan erken ayrılacağını ayak üstü söyledi.
Misafirleri karşılama töreni bittikten sonra, Gazetecilerin de bayramını kutlayan Cumhurbaşkanı Gül’e, kendisinin bugün doğduğunu hatırlatan gazetecilerin, "Doğum gününüzü kutlayacak mısınız?" şeklindeki sorusuna "zaten kutluyorum" yanıtını verdi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


VALİ COŞ'UN MİLLETVEKİLİ'NDEN İNTİKAMI

YENİ YENİ UYANAN MHP'DEN DTP'YE SERT TEPKİ

BAYKAL, BOYKOT'UN NEDENİNİ AÇIKLADI!
»  SOROS'UN YENİ KEHANETİ!
»  OSMAN ÖCALAN'DAN BOMBA İTİRAFLAR
»  TBMM'DE PKK UZANTISI DTP'NİN PKK SKANDALI
»  ATA'YA SAYGI, GÜL'E PROTESTO
»  CHP'DE KASETLİ ŞOK ŞANTAJ
»  "İSTEDİKLERİNİ ÖLDÜRÜYORLARDI"
»  "HADLERİNİ BİLSİNLER, YOKSA.."
»  "BİRLİKTE ÇALIŞTIĞIM HANIMEFENDİ İLE EVLENECEĞİM"
»  UĞUR DÜNDAR'IN YENİ MİSYONU
»  YANDAŞ MEDYADAKİ ÖCALAN HABERLERİNİ NASIL OKUMALI
»   SÜBYANCI HÜSEYİN ÜZMEZ KURTARILDI MI?
»  GOOGLE ARAMA MOTORU MÜDÜRLÜĞÜ
»  "TOPLUMU SİNDİRİP, MUHALEFETSİZ BİR TÜRKİYE İSTİYORLAR"
»  FALCI, BEKAR POLİS'E "KARINDAN AYRILACAKSIN" DEYİNCE..
»  ASKER DİYARBAKIR'DA SLOGAN ATTI
»  İŞTE MELİH GÖKÇEK'İN ÇALIŞMALARINI ENGELLEYENLER
»  PKK'NIN İSTANBULDA'Kİ MOLOTOF KOKTEYLİ İMALATHANESİ
»  "PKK RİSKSİZ EYLEMLERE YÖNELECEK"
»  ALMANYA'DAN ŞOK ROJ TV İDDİASI!
»  "IMF'NİN ÜMÜĞÜNÜ SEN SIK TAYYİP BEY"
»  İŞTE O GİZLİ YEMEĞİN SIRRI,"ÖCALAN TALEBİ"
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.