Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
IMKB
9.900,000
ALTIN
2.875,160
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
SAPIKLIK YASAL HALE Mİ GETİRİLİYOR?
SAPIKLIK YASAL HALE Mİ GETİRİLİYOR?
 
Ey hakimler, şimdi lütfen 10 yaşındaki ilkokul öğrencileri dahil çok sayıda çocuğa tecavüz eden opera sapığını da baştan serbest bırakın ve Türkiye’nin bir “tecavüzcü sapıklar cenneti” olduğunu ilân edin.
 
30.10.2008 - 06:39

Sübyancı ahlâksızlar!

RUHAT MENGİ
Günlerdir çocuklara tecavüz eden bir opera sapığının haberlerini gazete manşetlerinden izliyoruz.

Aynen Hüseyin Üzmez isimli sapığın haberlerini izlediğimiz gibi...

“Sapık” kelimesinin kullanılması bilmem ki bu sübyancı yaratıklara ağır gelir mi, bizim buluşumuz değil, tıp dilinde çocuklara tecavüz edenlere “pedofil, sübyancı” deniyor, akli dengesi yerinde olarak bu eylemi yapanlar da (eylem ‘sapkınlık’ olduğu için) tüm dünyada sapık olarak adlandırılıyor.

Sapık denmesini istemiyorlarsa sapıklığa yeltenmeyecekler demek ki...

Hüseyin Üzmez isimli tecavüzcünün tahliye edildiği açıklandı. Tutuksuz yargılanacakmış. Adalet Bakanlığı Komisyonu’nda kısa süre önce “Reşit olmayanla cinsel ilişki suçunda şikayet yaşı ‘15’ten 14’e’ indirilsin, tecavüzcü evlenmeyi kabul ederse ceza verilmesin” teklifi yapıldığında biz bunun olacağını tahmin etmiştik. Diğer milletvekilleri, özellikle (çoğu dilini yutmuş gibi köşelerine çekilmiş) kadın milletvekilleri, defile gibi kıyafet gösterisi yapmakla meşgul Kadın Bakanı, Suriye’de kadın zirvesinde “aile içi şiddet” konuşmaları yapan Emine Erdoğan veya resmî törenlerde eşinin koluna asılarak yürüyen Hayrünnisa Gül bu haksızlığa, kadınlara-çocuklara karşı bu büyük yanlışa hiç tepki vermemişlerdi... CHP Milletvekili Canan Arıtman Meclis’teki kadınlar adına tek başına ortaya çıkıp “Buna izin vermeyiz” demişti... Ama işte bir veya birkaç kişinin tepkisiyle olmuyor, ülkenin kadınları TV’lerin başında şarkıyla, dansla, yemek tarifleriyle uyuşturulmuş vaziyette günlerini geçirirken veya sorumsuz bir kesimi davetten davete koşarken memleket “çocuklarının, torunlarının yaşayamayacağı bir hale” dönüştürülüyor.

Tecavüze uğrayan 14 yaşındaki çocuğa (ki tecavüzün raporlarla, ifadelerle kanıtlandığı basında günlerce yer almışken) ifade değiştirttiler, Adli Tıp da “kızın psikolojisinin tecavüzden etkilenmediği” şeklinde akıl almaz bir rapor verdi... Buyrun,

tecavüzcü serbest.

TANZANYA’DA YOK!

Ey hakimler, şimdi lütfen 10 yaşındaki ilkokul öğrencileri dahil çok sayıda çocuğa tecavüz eden opera sapığını da baştan serbest bırakın ve Türkiye’nin bir “tecavüzcü sapıklar cenneti” olduğunu ilân edin. Gündemi ve milleti boşuna bu olaylarla meşgul etmeyin çünkü nasılsa 3 gün sonra bırakacaksınız...

Onlarca yıl tecrit ederek, akıl hastanesinde tedavi vererek toplumun korunmasını sağlamanız gerekirken bırakın hepsini... Çalsınlar kapıları, yalnız buldukları kızların elini ayağını bağlayıp tecavüz etsinler.

Eski Adli Tıp Enstitüsü Müdürü Sevil Atasoy’la konuştum (18 yıl bu kurumda bulunmuş)

“Tecavüzden çocuk etkilenir, büyük etkilenmez diye bir şey yok akli dengesini kaybedecek kadar etkilenenler olur. Ben şu anda Tanzanya’yı inceliyorum, inanın bu olaylar ‘tecavüzcüsüyle evlenmek’ gibi teklifler Tanzanya’da bile yok” diyor.

Kadın hukukçular ise Mahkeme’nin “dava devam ederken tahliye yapamayacağını, 14 yaşındaki bir çocuk ruhen etkilense de, etkilenmese de bu yaşta çocuğa tecavüzün ağır bir suç olduğunu, kısacası ruh sağlığına bakarak karar verilemeyeceğini” söylüyorlar.

Aklı başında hiç kimsenin Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi kararını anlaması, kabul edebilmesi mümkün değildir.

Çocuk pornosu izlemede dünya birincisi olan, 13 yaşındaki çocuklarla evlenen 80’lik pimpiriklere ceza verilmeyen ve açıkçası bu yönüyle utanç verici bir ülke konumunda bulunan Türkiye’de hakimler bu tabloyu teşvik mi ediyorlar, belli değil!

Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun!

Sevgili okurlarım, neredeyse yılın 365 günü Cumhuriyet’in kazanımlarını anlattığım, onları bize kazandıran Büyük Önder Atatürk’le birlikte Cumhuriyete yapılan saldırıları gündeme getirdiğim için bugün tekrarlamaya gerek görmüyorum. Atamıza ve onunla birlikte gövdesini siper ederek, canını vererek bu özgür vatanı bize armağan eden kahramanlara büyük minnet borçluyuz. Onları asla unutmayacak, unutturmayacak ve emanetleri olan Cumhuriyeti gözümüz gibi koruyacağız. Herkes de bunu böyle bilsin.

Hepinizin Cumhuriyet Bayramını gönülden kutluyorum.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ÖĞRETMENLERE 5 YIL ZORUNLU DOĞU HİZMETİ GELİYOR

CHP'Lİ ŞAŞKIN VEKİL

TURKCELL, MUSTAFA'YA SPONSOR OLMAKTAN NİYE VAZGEÇMİŞ?
»  CUMHURBAŞKANI GÜL'DEN 29 EKİM RESEPSİYONU
»  VALİ COŞ'UN MİLLETVEKİLİ'NDEN İNTİKAMI
»  YENİ YENİ UYANAN MHP'DEN DTP'YE SERT TEPKİ
»  BAYKAL, BOYKOT'UN NEDENİNİ AÇIKLADI!
»  SOROS'UN YENİ KEHANETİ!
»  OSMAN ÖCALAN'DAN BOMBA İTİRAFLAR
»  TBMM'DE PKK UZANTISI DTP'NİN PKK SKANDALI
»  ATA'YA SAYGI, GÜL'E PROTESTO
»  CHP'DE KASETLİ ŞOK ŞANTAJ
»  "İSTEDİKLERİNİ ÖLDÜRÜYORLARDI"
»  "HADLERİNİ BİLSİNLER, YOKSA.."
»  "BİRLİKTE ÇALIŞTIĞIM HANIMEFENDİ İLE EVLENECEĞİM"
»  UĞUR DÜNDAR'IN YENİ MİSYONU
»  YANDAŞ MEDYADAKİ ÖCALAN HABERLERİNİ NASIL OKUMALI
»   SÜBYANCI HÜSEYİN ÜZMEZ KURTARILDI MI?
»  GOOGLE ARAMA MOTORU MÜDÜRLÜĞÜ
»  "TOPLUMU SİNDİRİP, MUHALEFETSİZ BİR TÜRKİYE İSTİYORLAR"
»  FALCI, BEKAR POLİS'E "KARINDAN AYRILACAKSIN" DEYİNCE..
»  ASKER DİYARBAKIR'DA SLOGAN ATTI
»  İŞTE MELİH GÖKÇEK'İN ÇALIŞMALARINI ENGELLEYENLER
»  PKK'NIN İSTANBULDA'Kİ MOLOTOF KOKTEYLİ İMALATHANESİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.